Agenda

2023

Christmas Carols zingen in Woerden

Het Christelijk Oratoriumkoor Woerden (COW) organiseert een scratch “Christmas Carols zingen” op zaterdagmiddag 16 december 2023 met aansluitend een concert.
We studeren een aantal bekende en minder bekende Christmas Carols in o.l.v. onze dirigent Arthur Koopman en met begeleiding van Jeroen Koopman. Het exacte programma zal in oktober op onze website cowoerden.nl verschijnen.

Ieder die van zingen houdt is van harte welkom om mee te doen. Aanvang is om 13:00 in de Petruskerk te Woerden, het concert begint om 17:00.

Voor deelname aan deze middag vragen we 15 euro, ter bestrijding van de onkosten. Voor minder geoefende zangers is er de mogelijkheid twee reguliere repetities bij te wonen voorafgaande aan de zangmiddag zonder extra kosten.

Natuurlijk kunnen ook de concertbezoekers een aantal Christmas Carols meezingen.

Tijdens de scratch en het concert worden foto’s en videoopnamen gemaakt als herinnering aan deze middag. Aanmelden kunt u via de mail info@cowoerden.nl en vermeldt hierbij graag uw zangstem en of u gebruik wilt maken van de extra repetities op 6 en 13 december 2023 (van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk, Molenvlietbaan 10 te Woerden).

Rabo ClubSupport

Rijn en Veenstromen

Bent u lid van Rabobank Rijn-en-Veenstromen, dan kunt u voor dit project stemmen tussen 4 t/m 26 september 2023, zie ook de Rabo Clubsupport 2023.